Bel Mijke: 06 - 105 907 41

Marketing projectmanager en adviseur

Ik ben marketing manager (freelance) en ik denk en werk in projecten. Vrijwel alle activiteiten hebben een kop en een staart met als doel ‘Be Content met marketing‘.

 

Ik help organisaties met:

→ marketing advies: meedenken en coachen over de inzet en organisatie van marketing

→ content marketing advies: het opzetten en begeleiden van content marketing projecten

→ senior marketing projectmanager: projectmanager voor tijdelijke expertise of versterking bij een project

→ training (on the job) en workshops: kennis vergroten bij (online) marketeers, communicatieadviseurs, redacteuren en andere content makers. Dat kan ‘on the job’ of met één van mijn workshops:

 • Van content marketing strategie naar contentkalender
 • Google loves content
 • Mijn persona’s: wie zijn het en welke informatie hebben ze nodig?
 • SEO schrijven: hoger in Google met super content
 • Kansen spotten met Google Analytics en SEO tooling
 • Haal meer uit je nieuwsbrief

 

Waar kan ik je mee helpen?

 • 1. Be Content Quick start
 • 2. Be Content Check
 • 3. Be Content Plan
 • 4. Be Content Action
In 2 uur krijg je een eerste advies en weet je welke eerste stappen je kunt zetten. Je stuurt informatie over je huidige en gewenste situatie en de vragen die je hebt. Daarna plannen we een afspraak op afstand (via videobellen of telefonisch) én ontvang je een Quick-start-advies per mail.
Om te kijken of (content) marketing meer voor jouw organisatie kan opleveren, bied ik de ‘Be Content Check’. Tijdens een 3-tal gesprekken bekijken we de mogelijkheden aan de hand van de Be Content Marketing- checklist. Het resultaat is een eerste plan van aanpak en verwachte resultaten.
Het opzetten van een plan om Content te zijn met marketing. De inhoud van dit plan is afhankelijk van de marketingbehoefte binnen jouw organisatie en randvoorwaarden zoals beschikbaar budget en capaciteit.
Een project (tijdelijk) uitbesteden aan Be Content. Dat kan van strategie tot uitvoering. Samen bepalen we de doelstellingen en op basis daarvan gaat we aan de slag met strategie, mensen, middelen en kanalen. Wil je liever zelf met content marketing aan de slag en de fijne kneepjes van Mijke leren? Dat kan! Door 1 op 1 begeleiding en training ‘on the job’ leer je hoe je het beste (content) marketing kunt inzetten.

 

De investering:

Ik werk op basis van een uurtarief. Afhankelijk van het beschikbare budget, de opdracht, de duur en benodigde expertise wordt het tarief bepaald. Ik werk op freelance basis en breng (uiteraard!) alleen de gewerkte uren en eventuele directe kosten in rekening. Geen andere (overhead)kosten dus.

 

Wat anderen zeggen:

 

Marloes (online content marketeer – Rabobank Nederland)

“Ik heb van Mijke zo ontzettend veel geleerd over datadriven content marketing. Ze is een absolute expert op dit vlak en heel fijn: ze deelt haar kennis graag.  Ze legt geduldig en begrijpelijk uit hoe content marketing & Google Analytics werken, waar je op moet letten en wat je ermee kunt.

Heel prettig vind ik ook dat ze een heldere visie heeft, altijd een reëel beeld schetst en niet gaat voor het gemakkelijke, snelle resultaat, maar kijkt juist naar de haalbaarheid en het effect op lange termijn. Na ieder gesprek bruis ik van de inspiratie.

Ook heel fijn: ze houdt altijd focus op het grote doel. Ze brainstormt enthousiast mee, om je dan weer te vragen: ‘waarom doen we dit en voor wie?’.  Onmisbaar als je met content marketing echt iets wil bereiken 🙂

 

Michal (senior marketeer – Interpolis)

“Mijke denkt altijd in kansen, ze lijkt ze wel te ruiken. Ze komt vaak met perspectieven die ik nooit eerder had bedacht.”

 

 

Roy (journalist – Punt Komma)

“Het is altijd fijn en leerzaam (SEO-sessies !!) om met Mijke samen te werken. Ze heeft IkGaStarten heel goed op de kaart gezet.”

 

 

Margriet (senior adviseur Corporate Communicatie – De Goudse)

“Mijke is echt een kei in haar vak en ik heb in een korte tijd veel van haar geleerd.”

 

Nick (lead Marketing Manager – Rabobank Nederland)

“Mijke is erg goed op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. Ze is pro-actief en vernieuwend.”

 

Nieuwsgierig geworden? Laat me weten wat je nodig hebt to Be Content met marketing.

 

Neem contact met mij op

Hi, ik ben Mijke

Ik ben marketing specialist en help kleine en grote organisaties meer resultaat te halen uit (online) marketing. Je kunt mij inhuren als freelance marketingmanager of -adviseur. Alvast even sparren?

Stuur een mail >>
Bel: 06-105 907 41 of neem contact op via:

LinkedIn

Mijn klanten worden blij van

 • futureproof marketingadvies
 • de juiste bezoekers op hun site
 • de website in top 3 Google resultaten
 • > 60.000 nieuwe abonnees op de nieuwsbrief
 • meer online bestellingen
 • iedere dag leads
 • een toegankelijke website
 • meer naamsbekendheid
 • volle zalen bij (online) workshops